Inredningstrender från Affari of Sweden

2023 bjuder på friska färgklickar mixat med naturmaterial och hållbar design, där hantverkskänsla värderas högt. Vi har spanat in Affari of Sweden som tolkar trenderna för året. Med vackra kulörer och blandade material. Häng med och inspireras till ditt 2023!

Med härligt inspirerande detaljer till ditt hem har Affari of Swedens plockat fram sina tolkningar av trenderna för året 2023. Vi har valt ut våra favoritkategorier och färger som ger glädje och är lagom i tid till våren.

HÅLLBAR DESIGN
Den nya lyxen i vår vardag är föremål eller material som tagits fram med fokus på hållbarhet. Framför allt handlar det om att återvinna och skapa nytt av sådant som redan finns. Glas sorteras och smälts ner för att bli nya vaser i skiftande färger. Gamla oljefat tvättas rena från dekaler och omvandlas till nya moderna planteringskärl. Textilier tas tillvara och bomull återvinns så att nya filtar och kuddar kan skapas.

Serien TREASURE

Serien VIOLETTA

Serien VIOLETTA

FORMSTARK KERAMIK
Keramik i olika former och färger är en av de mest efterfrågade inredningsdetaljerna för året. Lergods eller stengods, nyproducerat eller vintage spelar ingen roll. Vaser, krukor, urnor och bruksföremål är organiska objekt som med sin mjukhet drar blickarna till sig. Lika vackert i ensamt fokus som flera i grupp. Med toner av terrakotta får du också in en av de trendigaste kulörerna för 2023, nämligen den brända röda nyansen.

Serie ALBIN

FÄRGPALETTEN FÖR 2023
De ljusa neutrala nyanserna fortsätter att bilda basen medan det i detaljerna ges desto mer utrymme för att ta ut svängarna vad gäller färg. 2023 syns allt från en mjukt harmonisk och naturlig färgskala med dova pasteller till mer klara, lekfulla inslag. Varma, jordiga toner från sand till bränd röd växer i popularitet liksom bärnsten. Av de klara accenterna seglar de blå kulörerna upp som en favorit.

Från bl.a,
Serie Lolly
Serie MASALA

Från bl.a,
Serie JOY
Serie Violetta
Serie VENDELA