Månadens Bästa

LÅT STÅ!
Lämna gulliga meddelanden, skriv veckans meny eller familjens veckoplanering på anslagstavlan från Design Letters. Den är både snygg och praktisk. Finns i färgerna svart, rosa, blå, grön och grå. Priset är 249 kronor för A4-storlek och 999 kronor för A2-storlek.

 

Maxad MönsterMix
Lekfull, originell och färgglad är Ikeas tillfälliga kollektion Avsiktligt. Den består av klassiska mönster från den legendariska 10-gruppen men också nya mönster av 10-gruppens originalmedlemmar. Även unga Ikeaformgi-vare samt externa formgivare har bidragit till kollektionen.

Stilrent skandinaviskt
Vi fortsätter att se mer inspiration från Japan. Det svenska familjeföreta-get Lindform andas japansk estetik som har blandats med stilren skandi-navisk design med uppdaterad retrokänsla. Vaserna kostar från
169–1 169 kronor.

 

MaritiM känsla
Fräscha tapeten Chevron Turquoise kommer från det svenska tapetmärket Decor Maison. Inspirationen till nya serien Maison Celine är tagen från den avskalade svenska stilen, den franska finessen och det karibiska lugnet. Tapeten kostar 475 kronor/rulle.

 

Multi-talang
Den nya köksassistenten Optimum från Bosch är en supermaskin som kan göra det mesta: vispa, knåda, göra pasta, riva grönsaker och mala kött. Den har en inbyggd våg och stannar automatiskt när bästa resultat har uppnåtts. Cirkapris för den här lyxmodellen är 9 999 kronor.