Pepparkaksknäcke är årets julnyhet från Leksands Knäckebröd

Årets julsmak från Leksands Knäckebröd - pepparkaksknäcke!

Pepparkaka i knäckebrödsform är Leksands Knäckebröds oväntade smakkombination när årets julknäcke presenteras för nionde året i rad. Och smällkaramellerna slutar inte där. Fjolårets julsmak, glöggknäcket, gör återbesök i ny form. Nu som ett krispigt Tre Kullor Tunnknäcke. Bröden kommer finnas i butik från vecka 43.

– Mer jul än så här blir det inte! Med årets pepparkaksknäcke fortsätter vi på den inslagna vägen med att presentera goda och innovativa julsmaker som de allra flesta har en stark relation till. Årets smak passar väldigt bra att bryta i mindre bitar och ha till glöggminglet där en bit grönmögelost gör sig precis lika bra på vår pepparkakstolkning som vi är vana vid med den vanliga pepparkakan, säger Annika Sund, marknadschef på Leksands Knäckebröd.

Enligt god jullanseringstradition så kommer årets nyhet inte ensam. Till julbordet släpps även det klassiska rundbrödet Julknäcke Original som är bakat på färskmalda kryddor för att höja smakupplevelsen. Nytt för i år är att förra årets smak återkommer, men nu i ny form. Tre Kullor Glöggkryddor och boveteflingor kommer att finnas i hyllorna som ett läckert tunnknäcke.

– Vi har ätit så mycket pepparkaksknäcke att vi har blivit extra snälla! Fjolårets smak blev en riktig succé så vi valde att återlansera glöggens söta smak. Nu som ett krispigt tunnknäcke som passar perfekt till julbordet. Det blir dubbelt upp med klassiska smaker till jul, säger Annika.

Leksands Knäckebröds julknäcken 2022.