snygga och inspirerande kök

Går du i renoveringstankar? Eller vill du bara luta dig tillbaka och njuta av härlig inspiration en stund? Det spelar ingen roll om du föredrar moderna, lantliga eller klassiska kök – här finns någonting för alla!

Lugnande grönt – Kvänums kök Cool Classic i den härliga mörka mossgröna färgen Skog. Luckan Trolle är falsad och har en smal ram med synliga gångjärn. Passar lika väl i ett modern kök som i ett 30-talskök.

Mysigt mörkt – Marbodals kök Malevik mörk Bistro. Mörka luckor och skåp ihop med välplacerad småbelysning skapar den mysiga inbjudande känslan. Låt porslin, glas och skafferi bli en del av inredningen genom glasade dörrar och luckor.

Det klassiskt skandinaviska – HTH:s kök Scandinavian Classic i en behaglig mörkblå ton. Ett utmärkt kök för dig som är ute efter ett klassiskt kök i romantiskt stil som aldrig går ur tiden. Luckorna går att få i flera olika färger för en ytterligare personlig touche.

Säkert kort – Ett enfärgat vitt kök kommer alltid vara snyggt och rätt i tiden. Enkelt att matcha och dekorera med detaljer i fina färger. Luckan Studio från Ballingslöv finns i många olika modeller och färger, här i vitmålad mdf.