Årets julnyheter från Apotek Hjärtat – julgodis, mörkrost och Årets Senap med smak av timjan

Mörkrostat kaffe, årets Senap med smak av timjan och två sorters julgodis med smakkombinationerna lakrits, vit choklad och blåbär respektive hallon och lakrits. Apotek Hjärtats traditionsenliga julsortiment med klassiska produkter som glöggkrydda, chokladmandlar och marmelad med smak av saffran och apelsin får även i år sällskap av några juliga nykomlingar.

Apotek Hjärtat har släppt sina julnyheter för i år. Vi möter spännande blandningar mellan blåbär, lakrits och vit choklad i en härlig godiskula. Ett mörkrostat kaffe för alla kaffeälskare och årets senap har denna jul en smaksättning av timjan. Utöver detta så har Apotek Hjärtat kvar några av sina klassiska produkter som chokladmandlar och marmelad med smak av saffran.

– Varje år kikar vi på spännande trender och nya smakkombinationer för att kunna erbjuda våra kunder roliga julnyheter. Vi har som tradition att kombinera våra återkommande julprodukter med några nykomlingar, vilket varje år inkluderar en ny smak av Årets Senap. Förra året blev vår senap med smak av calvados rosad i flera recensioner, och i år hoppas vi att den nya smaken av timjan blir ytterligare en storfavorit i hemmen, säger Linda Senning, produktchef på Apotek Hjärtat.

Årets Senap med smak av timjan.

Denna jul lanserar Apotek Hjärtat sin klassiska grovkorniga senap med årets smak av timjan – en krydda som gifter sig väl med julbordets alla smaker, och som bidrar med en örtig fräschhet till senapens syrliga och salta toner.

Kaffe Mörkrost

Mörkrostat, malet kaffe med 100 % Arabicabönor från Brasilien. Toner av hasselnöt, choklad och mandel. En julnyhet som bidrar med en härlig rund smak till den nybryggda koppen kaffe under vintriga decemberdagar.

Blåbärslakrits – en kombination av lakrits, vit choklad och blåbär.

En liten godiskula med mycket smak. En kärna av lakrits som är täckt med vit choklad, som avslutas med smaksatt dragering av blåbär. Vi på redaktionen tycker att det är en otrolig smakupplevelse som bara måste testas.

Hallon & lakrits hjärtan – en kombination av smakerna hallon och lakrits.

Små söta godishjärtan i gele i smakerna hallon och lakrits.

Marmelad med smak av saffran och apelsin

Även den här har redaktionen satt tänderna i och den erbjuder fantastiska smaker som ger en känsla av jul i en tugga. Perfekt att ha på mackan eller på ett kex under charkkvällen.

Julsortimentet finns tillgängligt på apotekhjartat.se och på utvalda apotek.