Följ med hem till inredningsarkitekten

Foto: SVT, Hemma hos inredningsarkitekten

Beata Heuman, Jonas Bohlin, Carouschka Streijffert, Shideh Shaygan, Lucas Morten och Martin Brudnizki. Kika in hemma hos sex av Sveriges främsta inredningsarkitekter, alla med olika stil i sina hem. De inspirerar med spännande tankar om hur vi kan inreda en praktisk och lustfylld hemmiljö.

Vi får se inredningar i fjällmiljö, på engelsk landsbygd, vid havet i svensk ytterskärgård, i skogsbrynet, i storstadens London, och i den lilla, nybyggda lägenheten. Från det blommiga och färgsprakande till det stillsamt naturfärgade eller det helt vita. Det handlar om färger, material och möblering, om skönhet och hemtrevnad när inredningsarkitekterna delar med sig av sina bästa tips och knep. Alla vill skapa hem som är en hållbar, personlig plats att leva i och njuta av.

Foto: SVT, Hemma hos inredningsarkitekten
Foto: SVT, Hemma hos inredningsarkitekten

I premiären besöker vi prisbelönade Beata Heuman i hennes townhouse i tre våningar med liten trädgård vid Themsen i London. Beata är uppvuxen i Skåne och blandar engelskt och svenskt i sin inredning. Hon använder mönster och färger fantasifullt och fritt. Hon arbetar efter devisen ”Every room should sing” och driver en egen inredningsstudio i London sedan 2013.

Premiär för Hemma hos inredningsarkitekten onsdag 23 mars kl 02:00 i SVT Play och samma kväll kl 22:00 i SVT1. Avsnitt 1 av 6. Samtliga sex avsnitt finns tillgängliga på SVT Play på premiärdagen.

Inredningsarkitekten Beata Heuman bor i London och Skåne. Hon skapar hela världar med sin inredning, hon hänger tavlor och speglar ända upp till taket och använder böljande former på sina egenproducerade möbler för att få känslan av rörelse även i små rum. Foto: SVT.