Höstnumret ute i butik nu!

Vårt efterlängtade höstnummer finns nu på butikshyllorna, fullproppad med inspiration och handfasta tips.

Även om det kan kännas lite dystert att sommaren är förbi, är hösten för många en härlig tid. Nu finns tid för att bara vara, sitta och värma sig framför den öppna spisen eller vara omgiven av tända ljus och vackra höstbuketter. Hösten ger också tid för drömmar, visioner och planering. Även om vår och sommar känns långt borta nu så är hösten och vintern en perfekt tid för planering av nya trädgårds- och byggprojekt.

I det här numret visar vi en guide med några fritidshus, perfekt för den som söker inspiration och ska bygga nytt. Här hittar du också DIY-projekt som passar utmärkt att fylla höstens dagar med .Som hur du gör en griffeltavla av golvlister eller skapar en praktisk vedhylla av en Ikeamöbel.

Hösten är också en tid för att ta tag i allt som vi kanske inte hann med under sommaren, som att till exempel skapa ordning i garaget. Att göra en insats och låta var sak få sin plats sparar mycket tid i slutänden. I det här numret hittar du detaljerna som hjälper dig på vägen.

Den här årstiden bjuder naturen på många vackra färger, så varför inte binda en färgsprakande krans att sätta på dörren? På de Gröna sidorna hittar du inspiration och vägledning för din dörrkrans liksom tips på frosttåliga växter att pryda entré och balkong med. Här hittar du också trädgårdssysslor som ligger helt rätt i tiden, som att plantera vårens lökar eller driva upp en ek.

Njut av friska morgnar och höstens färger så ses vi snart igen!

Trevlig läsning!

Jenny Olsson
chefredaktör

Köp numret digitalt här

Börja prenumerera på tidningen här

Följ oss på Instagram