VÄCK KREATIVITETEN MED SØSTRENE GRENES APP

Nu lanserar Søstrene Grene sin alldeles egna app med en värld fylld av kreativ inspiration. Förutom massvis med DIY-projekt och inspiration finns även Søstrene Grenes webbshop för att enkelt och smidigt kunna beställa ny heminredning, kreativa hobbyartiklar eller vad som kan tänkas behövas.

I Søstrene Grenes app finns redan hundratals DIY-projekt och nya projekt kommer att tillkomma kontinuerligt. I flera år har Søstrene Grene varit kända för sina kreativa DIY-projekt och i den nya appen når den kreativa inspirationen nya höjder med ett ännu större fokus på heminredning, trender samt helt nya inspirerande videos, recept och artiklar. I appen kan du även spara artiklar och DIY- projekt till din profil så att du alltid kan hitta tillbaka till dina favoriter igen.

– Målet med Søstrene Grenes nya app är att inspirera våra kunder att skapa underbara ögonblick i sin vardag fyllda av kreativa projekt. Hos oss utgör kreativitet grunden för allt vi tar oss för och med denna nya app skapar vi en digital expansion av Søstrene Grenes värld där vi verkligen kan höja inspirationen och ge mycket tillbaka till våra lojala kunder som vi värdesätter så mycket, säger Mikkel Grene, vd och delägare, Søstrene Grene.

Underbara stunder

I appen går det bland annat att lära sig mer om hur man färgar tyg med naturmaterial, viker origamiblommor och skapar personliga inbjudningskort. Det går även att hitta guider för patchwork, stickmönster och virkprojekt. Det bjuds på inspiration till festliga dukningar, vacker presentinslagning, dekoration av kakor, brödbak över öppen eld samt påsk- och julpynt. För de som har barn finns det också kreativa DIY-projekt för familjens minstingar.

Mikkel Grene

– Såklart finns vår webbshop också tillgänglig i Søstrene Grenes nya app. Det är intuitivt, enkelt och bekvämt att handla via en app och vi är verkligen glada över att kunna erbjuda detta till våra kunder från och med nu, säger Mikkel Grene.

Den nya appen kommer finns tillgänglig för gratis nedladdning via App Store och Google Play.