Leksands Knäckebröd lanserar specialdesignad knäckeväska

Leksands Knäckebröds specialdesignade knäckeväska "Trekanten".

För godare mellanmål i utemiljö har Leksands Knäckebröd skapat ”Trekanten” – en mörkblå, handgjord knäckeväska i vegetabiliskt garvat läder, framtagen för utflyktens knäckande utmaningar.

Dalaföretaget utökar lanseringsperioden för det nytillkomna trekantsknäcket Frön och Havssalt med en knäckebrödsväska. Väskans insida är gjord av rostfritt stål för att stå emot hajkens prövningar. Utsidan är klädd i exklusivt läder och är utvecklad med Tärnsjö Garveri, beläget bara några mil från Dalarna.

-Långa turer i djupa skogar ligger oss dalmasar varmt om hjärtat. Det är där vi kan koppla av och ta det lugnt. Men, det har länge funnits ett problem. Vi bakar alltid för att våra knäcken ska bli så spröda som möjligt, därmed blir brödet svårt att skydda när brödet ligger i ryggsäcken. Med ”Trekanten” hålls knäcket från kras och vi vill visa att det är ett perfekt för ett mättande mellanmål även under långa skogsturer, säger Annika Sund, marknadschef på Leksands Knäckebröd.

Det här är ”Trekanten”

Väskan är tillverkad i limiterad upplaga om 60 stycken exemplar och är framtagen tillsammans med Tärnsjö Garveri. Utöver insidan i stål som går att rengöra och det vegetabiliskt garvade lädret har väskan fler funktioner än att vara snygg och hålla knäcket skyddat. En justerbar axelrem finns för flera olika bärsätt. Remmen är avtagbar för att enkelt kunna fästa ”Trekanten” med en karbinhake på ryggsäcken. På ”Trekantens” rygg finns fickor för smörkniv och eldstål för att enkelt kunna bre en god smörgås och tända lägerelden. Lädret kommer från nötdjur från Uppland .

Väskan kommer att finnas tillgänglig via https://www.leksands.se/trekanten/ från och med 12 oktober och kommer att kosta 2600 kronor. Trekantens mått är: 16 cm lång, 13,5 cm bred och 14 cm hög. I väskan medföljer ett paket Frön och Havssalt och en smörkniv.