Månadens bästa

Av Jenny Olsson

Ljust och skirt

Skira gardiner släpper in ljuset och skapar en luftig känsla. Gardin Sunshine i beige (till vänster) kommer från Himla och priset är 1 190 kr i måtten 140×240 cm och 1 290 kr i måtten 140 x 290 cm.

Skandinaviskt

Lönelid pinnsoffa som har ett rent och stilrent uttryck är en nyhet från Svenssons i Lammhults egna varumärke ”1898”. Varumärket har sitt ursprung i den skandinaviska inredningsstilen där man kombinerat nedtonade, moderna basfärger med ett avskalat uttryck som ska få dem att enkelt passa in med omgivningen och miljön. Priset är 4 990 kr. På bilden nedan syns också byrå Vidja, pläd Fishbone och matta Sundet.

Lekfullt & glatt

Vår- och sommarnyheterna hos Byon för 2021 består av en mix av färg, form, textur och fantasi som resulterat i lekfulla detaljer. Vasen Curlie i
gult och vitt har handmålade ränder som för tankarna till lata, glassiga sommardagar. Priset för vasen är 749 kr som har måtten 20x20x22 cm.

Förvaring med färg

Vitrinskåpet Rudsta är en färgglad vårnyhet från Ikea. Vitrinskåpet ger dubbla möjligheter till att hålla favoritsakerna synliga, då de antingen kan placeras på hyllplanen eller fästas på ryggpanelen med magnet, som till exempel foton. Formgivare, H Preutz och F Wiersma. Bredd 42 cm,
djup 37 cm och höjd 55 cm. Priset är 995 kr.